View Single Post
Staro 08.03.2008., 23:27   #47
Kristijan_7
Just don't give a fuck

Kristijan_7's Avatar

Datum registracije: Dec 2006
Koristim 525 kao travel mouse (sa lapom, na kompu za rad koristim Wacom tablet ili mouse koji sa njim dolazi ) već skoro godinu dana i bez obzira na svo potucavanje, svaijanje žice i ostale torture kojima ga svakodnevno izlažem nije se pojavilo ni š od škripanja. Miš je odličan za koliko košta i može bez problema konkurirati višestruko skupljim brand miševima. Da ne kažem da neke koje neću imenovati da ne pokrećem raspravu tuče do koljena. Tako da ću i o novom razmisliti kad izađe ako bude potrebe za tim. Inače, mišljenja sam da ljudi radije biraju Logija i Razera bez obzira na cjenu jer se tako više osjećaju power userom, obzirom da se pogotovo na ovom forumu, Logitech spominje u kontekstu vrhunskog branda a Genius kao sramota svakog geeka. Ja sam osobno vrlo rado z5500 zamijenio 5.1 HT Woodom od Geniusa jer mi puno više paše prirodno topli zvuk Geniusova sistema, direktan bas i čisti, kolorirani visoki naspram Logijeve neartikulirane buke velikog zvučnika koji glumi sub i sterilnih satelita. Nije da mislim da je z5500 loš proizvod, dapače, no mislim da je više statusni simbol nego što je zvučno kvalitetan sistem i mišljenja sam da nikako ne vrijedi 2600kn obzirom da također kvalitetno sklopljen Genius koji kvalitetom zvuka i više nego uspješno parira (po meni čak i tuče) navedenom Logiju koji odnos bodove na veličini, snazi (buci) i izgledu. Tako da Genius u tom segmentu (kvazi srednjem) ima što za pokazati. Uspoređivanje njihove ostale potrošačke elektronike tipa misha od 20kn ili zvučnika cijene prosječnog privjeska za ključeve sa ozbiljnim i skupim proizvodima renomiranog proizvođača pc periferije je apsolutno glupo i bespredmetno.