08.03.2008., 12:09
|
|
teta Mraz
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
Autor Vin EuroDizel
Sve OK, ali dati za in-ear slusalice cca 500kn, kao sto ti navodis za realnu cijenu...bolje bi dao jos malo para i kupio kao ja HD25 i imas "the slusalice". Inace ja imam Sennheiser HD25 za doma i MX350 za player koje su sasvim dovoljne, a kostaju cca 100kn.
|
a slusaj tako mozes rec "dat 2000Kn za MOBO a ona od 600 isto odlicno radi", s tim da smatram da davanje, vjerujem vise od 500Kn jer su tu 110+CHF, ima daleko vise argumenata od 400+CHF za Asus Striker Formulu al Okay, svak ima svoje guste
nadalje, moram se slozit da je Sennheiser napravio odlican posao sta se zvuka tice, i sluse su jednostavno odlicne za te novce, dabog da jezik pregrizo, al zvuk mi je cak "lipsi" od Sony ex-90, ali, ima jedno veliko ALI, nije mi jasno koji im je vrag trebao onaj pot za glasnocu , e kako sam ja poludio kad sam to vidio, (da ne bude zabune, ne posjedujem sluse ali ih imam skoro svaki dan priliku koristit), pa ej to se stavlja na sluse od 10€ ne od 100, i to je u biti jedini razlog sto nisam kupio te sluse, pot je preosjetljiv nije bas precizan kako i sam kazes, s druge strane, sad imamdovoljno dobar zalog da se iskesiram za E3C
uglavnom, dobar review, i jako dobre sluse, za onoga kome ne smeta cijena i onaj odvratni POT