da, Lian li iz mog iskustva nije niti malo tiho kuciste, ako oces tisinu morat ces se dobro namucit sa stavljanjem DOBRE zvucne izolacije i zatvaranjem rupica, ja sam cili dan na to potrosio skoro, istina moj je duplo i kusur jeftiniji od tog al opet ne virujen da ima neke velike razlike u tom pogledu
nadalje, aluminijski lim je dosta tanak i sa njim treba bit pazljiv, a preporucam i planiranje kupnje drugih ventova jer ovi koji dolaze nisu od neke koristi, bar ne u mom slucaju
e sad, iz ovog se da zakljucit da sam pozalio kupnju Lian Li-a, al tu nema ni malo istine, kuciste, kad se malo potrudi oko njega je FENOMENALNO, izgled, ugradnja komponenti, kabele je moguce sakrit da se uopce ne vide, i da, case ima "ono nesto", ako se razumimo
dakle definitivno preporucam, pogotovo taj model koji si naveo, meni je takodjer zapeo za oko i vjerojatno ga uzimam kad sredim sve planirane troskove, ovo je postalo pretijesno
Sta se tice Silverstone-a kucista meni izgledaju fenomenalno, ali citanjem nekoliko detaljnijih review-a na net-u zakljucio sam da imaju previse nedostataka