Autor MP950
Hmm, ne bi trebalo bit razlike osim što, frend kad je kupio tehno 2 put je nosio na servis(prvi put krepale ledice, drugi put počela drmat kugla), i jako je frustrirajuće čitati rezultat nakon nekog vremena sa tehna, fora je prvih par puta samo.
Signature mi je još najbolji, bjele ledice, normalni brojač, a navodno je i poboljšan malo, izdržljiviji, i duže navodno ide glatko.
Neon neznam sad koliko su izdržljive te ledice, isto ko u tehnu, al ima normalni brojač pa dolazi u obzir.
Pa ne znam sad baš..ruke ko čelik, ako se stvarno potrudiš, malo bi mogle očvrsnuti, al stvarno se treba ubit za to.
A špagicu opće ne koristim, pokrećem ju ručno
I uopće ne moraš na servis, možeš ju sam otvorit(smije se, ne poništava garanciju)
To ne mora ništa značit, osim što imaš garanciju 10 godina, mogu ti reći da moj već godinu i pol ljepo radi, iako sam ja već drugi vlasnik, i znala je padat kugla.
MagazinRS, možeš ih probat nazvat, meni su jednom odgovorili na mail u roku 10 minuta, sad neznam zašto tebi ne odgovaraju.
Dosta dugo pišem post, pa ako je netko već odgovorio, što je tu je, i vjerojatno ne mogu editirat.
|