Citiraj:
Autor McZantex
Jel ima koje razlike u neon pro/signature/techno verzijama osim boja ledica i brojača kod technoa?
|
Hmm, ne bi trebalo bit razlike osim što, frend kad je kupio tehno 2 put je nosio na servis(prvi put krepale ledice, drugi put počela drmat kugla), i jako je frustrirajuće čitati rezultat nakon nekog vremena sa tehna, fora je prvih par puta samo.
Signature mi je još najbolji, bjele ledice, normalni brojač, a navodno je i poboljšan malo, izdržljiviji, i duže navodno ide glatko.
Neon neznam sad koliko su izdržljive te ledice, isto ko u tehnu, al ima normalni brojač pa dolazi u obzir.
Citiraj:
Autor Deathwish
par tjedana s tim i ruke ko čelik , dobro za dragonball fanatike poput mene ^^
P.s jel se vama ikad špagica zahaklala u motoru pa ste morali na servis 
|
Pa ne znam sad baš..ruke ko čelik, ako se stvarno potrudiš, malo bi mogle očvrsnuti, al stvarno se treba ubit za to.
A špagicu opće ne koristim, pokrećem ju ručno
I uopće ne moraš na servis, možeš ju sam otvorit(smije se, ne poništava garanciju)
Citiraj:
Autor Gilbert5
Frend je imao prije više od godinu taj powerball( crko je naravno)...genijalna stvar, pogotovo za sportase. 
Nego, jucer sam narucio u MagazinRS, ali nikakvu potvrdu nisam dobio, kak da znam jel dolazi? Jel ta trgovina još radi uopce?
|
To ne mora ništa značit, osim što imaš garanciju 10 godina, mogu ti reći da moj već godinu i pol ljepo radi, iako sam ja već drugi vlasnik, i znala je padat kugla.
MagazinRS, možeš ih probat nazvat, meni su jednom odgovorili na mail u roku 10 minuta, sad neznam zašto tebi ne odgovaraju.
Dosta dugo pišem post, pa ako je netko već odgovorio, što je tu je, i vjerojatno ne mogu editirat.