View Single Post
Staro 08.03.2008., 00:56   #43
kundak
Premium

kundak's Avatar

Datum registracije: May 2007
Citiraj:
Autor Poggiali Pregled postova
Ma logitech je lagano u banani, stari i feel mouseman je 10 puta kvalitetniji nego mx 518, mx je sav nekak šuplji krhko djeluje, boja sa loga otpala u roku mjesec dana, nije neznam kaj :P
Nebi se bas slozia s tebom u ovoj stvari. Uglavnom, iman mx518. Mis ima svojih boljki kao sta su nozice koje se brzo trose, glatka gornja povrsina na kojoj ostaje glib i "guzica" koja je prevelika, ali kvaliteta izrade definitivno nije jedna od njih. Neznan za stare modele, ali ovaj sta ja iman (1800 dpi) ima logo koji je napravljen od nekakvog metala na plasticnoj podlozi,a i tezina je sasvim primjerena. Mis koristim intezivno 3 miseca i ni traga blijeđenju loga.

Za genius proizvode mogu rec da su uvik napravljeni od losih materjala (posebno misevi), software je poprilicno bugovit i nemaju svoj design nego kopiraju tuđe stvari...
Nemoj mislit da sam na strani logitecha samo zato sta ga koristim, jer san inace veoma kritican i neka njihova rjesenja me poprilicno zivciraju, ali između geniusa i logitecha definitivno logi jer je kvaliteta izrade i inovacija definitivno na njihovoj strani. (To se dakako i placa)

Zadnje izmijenjeno od: kundak. 08.03.2008. u 02:49.
kundak je offline   Reply With Quote