Aluminij ima manju gustocu od celika pa bi triba slabije apsorbirat zvucne valove.
Ja ti iman čifa i mogu ti rec da nije nesto tih. Kuciste je od debelog lima, ali se vibracije u njemu ipak prenose - posebno od diskova.
Ima nekoliko velikih rupa tako da i se i ostali zvukovi mogu lako cut. Ti otvori sa strane imaju i veoma gusto postavljene sace, tako da ako oces na njih montirat vent to ce se posebno cut. Nemozes ih sve zatvorit jer neces moc spojit diskove.
Mos kupit čifa pa ga ic modat sa onim spuzvama i glupostima, ali to ti nije jeftino. Moras usput i smislit neki nacin amortiziranja diskova jer je stock je stock sistem montaze dosta "tvrd" i prenosi vibracije. Posebno me zicvira sta nema rupa za sakrit kabele, a jos je prostor između straznje strane ploce i panela premal da svi kabeli stanu u njega.
Uglavnom, za cijenu od 500 kuna chief je best buy jer je iznimno kvalitetno izrađen, dok su ostali iz tog ranga puni nekvalitetne plastike, ostrih rubova i tankog lima. Nisan siguran za onaj novi cm sta ga sad svi kupuju, ali i on mi izgleda prilicno jadno.