Citiraj:
Autor ZZZZ
Može li se znati (ako nije poslovna tajna) sjedište tih firmi, ima li ijedna iz Mostara?
A što se tiče Della, pa ne znam koliko ima ljudi da ih zanima, i meni se čini da ih ima dosta, ali ipak mi je puno platiti sadašnjih 5500 Kn (za 24" monitor), kada bi bile cijene kao npr. u Francuskoj i kada bi znao da neću imati problema sa zamjenom ako me zapadne monitor sa problemima. Došao bi ja do Zagreba po monitor, i naravno još neke stvari. (  nisam još odlučio bili kupio ovo ljeto novi komp. ili ostaviti za sljedeće, ovaj što sada imam dobro me služi, za sada).
|
nije još nijedna firma konkretno dogovorena. Iznenađuje me to i u Hrvatskoj i u BiH-kao da se ljudima ne da boriti protiv M_Sna, Vemulja, HaGeŠrota i sličnih-pa nismo mi Austrija hebena da imamo 49 centara MediaMarkt (koji u Austriji btw. prodaju sve od Noctue

ali tamo to drži vodu a kod nas baš i ne

ali ljudovi pa ne pretjerujem kad velim da ću biti pioneer u ovome?! a živimo u 2008. godini??? ma i bolje-budem ja prodavao kad nitko neće ove gadne blokove i šlaufove i ventove i to...hehe

p.s.: ovako ću ja izgledati kad sve završim