View Single Post
Staro 07.03.2008., 23:24   #238
Beshtya
Premium

Beshtya's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor ZZZZ Pregled postova
Može li se znati (ako nije poslovna tajna) sjedište tih firmi, ima li ijedna iz Mostara?
A što se tiče Della, pa ne znam koliko ima ljudi da ih zanima, i meni se čini da ih ima dosta, ali ipak mi je puno platiti sadašnjih 5500 Kn (za 24" monitor), kada bi bile cijene kao npr. u Francuskoj i kada bi znao da neću imati problema sa zamjenom ako me zapadne monitor sa problemima. Došao bi ja do Zagreba po monitor, i naravno još neke stvari. ( nisam još odlučio bili kupio ovo ljeto novi komp. ili ostaviti za sljedeće, ovaj što sada imam dobro me služi, za sada).
nije još nijedna firma konkretno dogovorena. Iznenađuje me to i u Hrvatskoj i u BiH-kao da se ljudima ne da boriti protiv M_Sna, Vemulja, HaGeŠrota i sličnih-pa nismo mi Austrija hebena da imamo 49 centara MediaMarkt (koji u Austriji btw. prodaju sve od Noctue
ali tamo to drži vodu a kod nas baš i ne ali ljudovi pa ne pretjerujem kad velim da ću biti pioneer u ovome?! a živimo u 2008. godini??? ma i bolje-budem ja prodavao kad nitko neće ove gadne blokove i šlaufove i ventove i to...hehe p.s.: ovako ću ja izgledati kad sve završim
Beshtya je offline