07.03.2008., 21:24
|
|
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
Autor 1v@n
Najjednostavnije ti je da odneseš tamo gdje si i kupio. Imao sam Paviliona dv9000 neko vrijeme i čim sam ga kupio izgnjavio sam ljude u HP-u što ako se nešto dogodi. Kupljen je bio u Grazu i rekli su mi da ima "pick up & return" garanciju koja vrijedi za cijelu Austriju i Njemačku. Dakle, ako imaš prebivalište u jednoj od navedenih država ( ili rodbinu ), javiš HP-u, oni dolaze tebi doma, uzimaju laptop, voze ga na servis i kad ga poprave, vraćaju ti ga doma. Ako nemaš ništa od toga, vozi di si kupio. EOD Nikakve druge opcije nisu moguće, zvao sam i ja naše HP partnere i ispitivao o "što ako..." slučajevima i malo su me vozali: Recro, Senso.... itd. i zaključak je na kraju da kod nas nema popravaka Paviliona. Možda imaš male šanse kod Beshtye koji otvara online shop uskoro ( imaš temu tu na forumu ) i bavit će se s Pavilionima i ima osiguran servis. Tvoji su očito pod garancijom, pa se probaj s čovjekom dogovorit ako želi na sebe preuzet tvoje laptope.
|
Ne vidim razlog zasto ih ne bi popravljali u RH, no problem je poprilican, u pravilu kupac snosi dio zavisnih troskova i jako cesto je potpuno neisplativo.
Mogu se raspitati, no tek slijedeci tjedan.
|