Monitor sam pustio u pogon jučer kasno navečer i nažalost nemam slika, niti sam stigao vrtiti testove.
Jedino što moram reći da dajem apsolutno svaku preporuku za kupnju ovog izvrsnog monitora. U pakiranju sam dobio apsolutno sve što dobiju i vani, D-sub, DVI, upute, software, spiralu za omatanje kablova itd. Prvo što me apsolutno oduševilo jest nevjerovatno korektna konstrukcija samog monitora i doslovce sam josh uvijek pod dojmom iste. Monitor djeluje kao da će nadživiti sve ostale komponente pa i mene samog. Rock solid.
Druga stvar kojom sam ostao osupnut jest kvaliteta slike. Monitor stvarno ima nenadhebiv prikaz, sa realnim bojama, dubokom crnom i kristalno čistom bijelom. Primjerak koji sam dobio nema ni traga od backlight bleedinga.
Vidni kutevi su strava.
I nešto na što se moram osvrnuti: Naime, osobno nemam bash savršen vid i sa LG 204WT (20,1", 1680x 1050) sam zbog toga imao manjih problema sa sitnim i relativno nazubljenim fontovima.
Ovdje, kod Lenova, to nije slučaj i sitniji font mi je savršeno čitljiv na nativnoj rezoluciji, kao što su mi savršeno vidljive i ikone i njihovi nazivi. Dovoljno je reći da sa 3m mogu pročitati subtitlove na dvd-u, dok to kod LG-a nisam mogao ni sa pola udaljenosti. Premda sam se u početku bojao rezolucije, monitor me i tim segmentom potpuno oduševio i iskreno ne vjerujem da će negativno utjecati na moj vid. Dapače. Stavit ću slike kasnije (najvjerovatnije u nedjelju), pa procjenite sami. Probao sam spojiti monitor na ATi dvi i na nVidia d-sub i nisam primjetio razliku u prikazu.
Jedina mana koju sam primjetio jest da se monitor dosta grije, no to me i ne brine previše kraj 36mj garancije.
Ono što moram istaknuti, jest da sam uspio dobiti HB2 rev i neznam dali su svi u ovoj pošiljci te revizije.
Na kraju, vrlo sam zadovoljan akvizicijom i ne da imam osjećaj da monitor vrijedi svake kune, nego imam osjećaj da sam ga još i premalo platio.
Stvarno iskrena preporuka svakom u potrazi za dobrim monitorom, i svaka pohvala Lenovu za odlično odrađen posao.