View Single Post
Staro 07.03.2008., 14:46   #346
The AC
Premium
Moj komp

The AC's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor Kristijan_7 Pregled postova
Monitor sam pustio u pogon jučer kasno navečer i nažalost nemam slika, niti sam stigao vrtiti testove.
Jedino što moram reći da dajem apsolutno svaku preporuku za kupnju ovog izvrsnog monitora. U pakiranju sam dobio apsolutno sve što dobiju i vani, D-sub, DVI, upute, software, spiralu za omatanje kablova itd. Prvo što me apsolutno oduševilo jest nevjerovatno korektna konstrukcija samog monitora i doslovce sam josh uvijek pod dojmom iste. Monitor djeluje kao da će nadživiti sve ostale komponente pa i mene samog. Rock solid.
Druga stvar kojom sam ostao osupnut jest kvaliteta slike. Monitor stvarno ima nenadhebiv prikaz, sa realnim bojama, dubokom crnom i kristalno čistom bijelom. Primjerak koji sam dobio nema ni traga od backlight bleedinga.
Vidni kutevi su strava.
I nešto na što se moram osvrnuti: Naime, osobno nemam bash savršen vid i sa LG 204WT (20,1", 1680x 1050) sam zbog toga imao manjih problema sa sitnim i relativno nazubljenim fontovima.
Ovdje, kod Lenova, to nije slučaj i sitniji font mi je savršeno čitljiv na nativnoj rezoluciji, kao što su mi savršeno vidljive i ikone i njihovi nazivi. Dovoljno je reći da sa 3m mogu pročitati subtitlove na dvd-u, dok to kod LG-a nisam mogao ni sa pola udaljenosti. Premda sam se u početku bojao rezolucije, monitor me i tim segmentom potpuno oduševio i iskreno ne vjerujem da će negativno utjecati na moj vid. Dapače. Stavit ću slike kasnije (najvjerovatnije u nedjelju), pa procjenite sami. Probao sam spojiti monitor na ATi dvi i na nVidia d-sub i nisam primjetio razliku u prikazu.
Jedina mana koju sam primjetio jest da se monitor dosta grije, no to me i ne brine previše kraj 36mj garancije.
Ono što moram istaknuti, jest da sam uspio dobiti HB2 rev i neznam dali su svi u ovoj pošiljci te revizije.
Na kraju, vrlo sam zadovoljan akvizicijom i ne da imam osjećaj da monitor vrijedi svake kune, nego imam osjećaj da sam ga još i premalo platio.
Stvarno iskrena preporuka svakom u potrazi za dobrim monitorom, i svaka pohvala Lenovu za odlično odrađen posao.
pffff, pa kaj onda, ja sam pred par tjedana kupio TN samija 226bw!!
joj...
someone kill me please!!

p.s. oce ko kupit 226bw prakticki novi?
The AC je offline   Reply With Quote