07.03.2008., 09:24
|
|
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
Autor 2 die 4
evo dobio sam par pitanja u 3dmark temi kako sam uspio svog e6750 dobiti na 4000mhz, nisam tamo htio komentirati jer tema nije za to, pa ću ovdje, dakle sve što sam ja učinio jest da sam pratio sticky od razera u vezi oc-c2d procova, koje je on moram mu još jednom zahvaliti majstorski odradio, i ako je meni za uvidjeti zašto tebi tvoj primjerak neće ići preko 3.8ghz a na toj frekvi ti radi stabilno onda ja samo mogu zaključiti da ti nisi taj sticky pročitao u potpunosti, a jedini hint je da pročitaš dio gdje ti se opisuje kada se podiže voltaža i samoj matičnoj, nb-u itd........, eto toliko,
e da vrlo važno meni na 4000 nije bio orthos stabino, ali uspio sam izvrtiti nekoliko testova tako da vidi!
|
Da ti iskreno kazem i nisam bia procita prije ali sad jesam, uglavnom sve sam radia isto ili slicno jedino JEDNU stvar nisam a to je- da iskljucim ostale HDD-ove odnosno ostala 2 (imam ih 3) pa cemo vidit... Svaka cast Razeru odlicno je slozia guide. Kad uvatim vrimena (vjerojatno veceras) bacam se na posao... budem javia uspijem li sta...
|
|
|