View Single Post
Staro 07.03.2008., 08:43   #232
Beshtya
Premium

Beshtya's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor ZZZZ Pregled postova
e evo pratim temu od početka i stvarno svaka ti čast i mnogo ti sreće sa shopom.

Nisam vidio da je itko pitao, pa evo ja ću: Znam da već u HR postoje zastupnici Della, i znam da se ti orjentiraš na onu robu koja je manje zastupljena (još jednom super ti je ideja), ali me zanima hoće li kod tebe biti Dellovih monitora, i ako hoće, hoće li biti cijena kao u SAD-u (znam ovo je fantazija) da ništa kao na zapadu europe?

A imao sam još pitanja za dostavu u BiH i oko reklamacija za BiH, ali da te previše ne ometam to ću pitanje postaviti na tvom forumu kada ti se šop otvori!

stvarno za ovo što radiš
pozdrav i hvala na željama...što se della tiče i cijena nisam pretjerano ni namjeravao sa tim dijelom ići ali ako vani potegnem dobru vezu (a već vidim da vas dosta ima koje zanima pa i budem) cijene će sigurno biti dosta bolje nego kod nas-dovoljno će Vam biti vidjeti cijene HP compaqa i Pavilliona da vidite kolike su to razlike u cijenama naspram ovih cijena u Hrvatskoj...što se isporuka u BiH tiče mislim da nije previše isplativo tebi kao fizičkoj osobi slati jer su ti davanja velika (znam da imate u BiH carinu na info opremu a ne znam što još imate-ali raspitati ću se)-no u kontaktu smo sa nekim firmama u BiH pa ćete moći kupiti i kod njih po neznatno većim cijenama nego tu (čitaj otprilike uvećano za transport i tih 6% carine)-
Beshtya je offline