Tema: Xp vs Vista
View Single Post
Staro 06.03.2008., 21:39   #60
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Datum registracije: Apr 2003
uopće se ne isplati s ovom temom nastavit raspravljat...netko voli kruške netko naranče,netko voli slatko netko slano...a netko voli probati sve i ne ograničavati se,meni radi,meni se sviđa,imam sve što sam imao na XP-u,čak i više...i zdravo!

Znam da postoje masu add on-a za XP,no baš iz tog razloga se u to ne upuštam.
Svi moji zahtjevi Vistom x64 su zadovoljeni,a oni su prilično visoki i meni uvijek sve mora radit kak treba i ja uvijek moram imam mogućnosti ovo i ono...

Za surf,multimediju i posao radi savršeno i ispunjava sve moje zahtjeve...a tu je grafički dizajn i cijela paleta Adobe Creative Suite 3 koji rade savršeno,kao i Ghostscript,Envisioneer za dizajn interijera...itd.A moram spomenut i jednu bitnu činjenicu da sve radi jednostavno prilično brže nego na XP-u,od otvaranja j-benih foldera.

Neznam šta vi radite da vam je "smeće",ponajprije ti Fleks,jer meni stvarno ne ide u glavu,prilično sam svestran korisnik i volim kopat po windowsima i stalno nešto razjebavati,baš kao i po biosu,meni jednostavno sve radi kak spada i do sada se nisam na apsolutno ništa požalio...i da,OS mi je totalno osvježenje,estetski,imam sve što sam imao na XP-u + ugodno mi je oku bez potrebe za zajebancijom s add on-ima itd...

Moje iskustvo naravno ne znači da generalno Vista svima radi bez problema...imam pomno odabrane nove komponente baš kao i pomno kupljeni original Viste x64,boldano je jer x32 ima masu problema.

Ja zadovoljan i nadam se da će se moj slučaj ponoviti,ponavljati,kod nekog drugog korisnika...

Imam Vistu x64 na 2 kompa,na mojem i od drage,komponente su nam gotovo jednako osim matične ploče...i naravno,vi skeptici,nebi vjerovali...sve radi savršeno!

Uostalom,neznam zašto se uopće moram trošit na ovu temu,ja iznosim osobno iskustvo kao i mnogi ljudi ovdje,nisam nigdje napisao i generalizirao da je Vista savršena i da će svima radit savršeno.Svi vi koji ne mislite tako,a svjedoci ste postojanja ljudi kojima radi savršeno,naučite to prihvatit i živjet s tim,smirite malo doživljaje i hormone odrasli smo ljudi i pričamo o j-benom operativnom sistemu kojeg nitko nije prisiljen koristiti...