Tema: Xp vs Vista
View Single Post
Staro 06.03.2008., 18:11   #57
Elven
Premium
Moj komp

Elven's Avatar

Datum registracije: Sep 2002
Citiraj:
Autor zvonac Pregled postova
U bolje da sam šutil,dirnul sam u xp osinjak
Pa bože moj,nebi bilo fora dok bi imali svi ista mišljenja o xp-u,ma zapravo neću opće u raspravu ulazit.Trenutno sam na visti i zasad je ok,priznam, malo sam bio brzoplet sa svojim izjavama al to i dalje ne znaći da mi se xp dopada.Al razgovarat čemo se o tome opet za god.dana xp vs vista,a do tad....A ja idem vidit kaj ima novog kod viste
hehe
Neki su ovdje previše emotivno vezani za XP i previše flejmaju Vistu. Drago mi je da ti nisi jedan od takvih ali u drugom taboru

Vienna će izaći i prije nego se nadaš, jer Vista nije ispunila skoro nikakva tehnološka obećanja koje je Microsoft bio najavljivao. A Vistu su morali izbaciti iako nije bila gotova jer im je prijetilo padanje dionica odnosno pad povjerenja javnosti i investitora. Tako da su sve glavne novine, zbog koji je Vista i kasnila, pa ih nakraju nije dobila, prebačene u novi OS koji je u razvoju. Tako da bi mogli reći da će sljedeći OS biti "prava Vista", a da je sadašnja Vista ušminkani XP, sa par posuđenih novotarija (uglavnom sitnice, ali sitnice nekad život znače) od "prave Viste". Budemo više raspravljali kad izađe novi OS, a do tad
Elven je offline   Reply With Quote