Tema: Xp vs Vista
View Single Post
Staro 06.03.2008., 17:59   #53
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Moj razlog da probam Vistu je bio taj što uvijek sve želim isprobati na svojoj koži, pa makar ljudi pljuvali po tome. Jednostavno vjerujem samom sebi više nego što ljudi pričaju okolo. Probao sam sve verzije Viste, na kompovima različitih jačina i zaključio sam par stvari.
1. Vista nije za prosječnog korisnika s laptopom
Razlog: prosječan korisnik želi aero i u pravilu ne zna kakvo sranje radi indexing service po disku i čudi se kako mu baterija kratko traje.
2. Vista nije za korisnike tankih živaca
Razlog: one and only - UAC
3. Vista nije za overclockere grafičkih kartica
Razlog: Možda se nešto promijenilo do danas, ali kad sam ja zadnje imao vistu, overclock grafičke nije bio moguć ni iz ati toola, ni iz nvidijinog ntune-a pa je to možda naljutilo sve koji cijede svoje kartice.
4. Last but not the least: Vista nije za ljude konzerve koji na sve što je novo gledaju kao zlo koje će nas pokoriti. Treba dat šansu i probat na svojoj koži, a ne vjerovat svemu svačemu što se piše. Isto tako smo i na XP prelazili i sad se povijest ponavlja. Čim MS objavi prestanak podrške za XP, svi će trkom na Vistu sve dok opet novi OS ne izleti ( iako čisto sumnjam u ovo ako Vienna izađe sljedeće godine )
1v@n je offline   Reply With Quote