Tema: Xp vs Vista
View Single Post
Staro 06.03.2008., 16:23   #47
Jerry Drake
Premium

Datum registracije: Sep 2005
Kod mene nema dileme - Vistu sam instalirao dva puta - prvi put i zadnji put
nema tu ništa šta se nemože s XP windowsima, svi ti gadgeti se mogu i na xp-u koristiti.
Odgovorno tvrdim da svi ljudi koji komp koriste za iole ozbiljniji posao neće ni razmišljati o visti (a zašto i bi, praktički je to ušminkani xp s nekim mac os-x look-a-like forama. Sve ono što je Vista trebala biti - nije postala jer su inžinjeri u MS-u bili nesposobni implementirati pompozno najavljena poboljšanja.

A to što je directX 10 rezerviran za Vistu, to mi samo govori da je i M$ svjestan kvalitete svog proizvoda pa mu i na taj način pokušava dići prodaju.

Isto tako me zanima koliko je vas kupilo Vistu (osim ako se dobi taj os s laptopom), a pri tome ne mislim na Torrent Shop?

Definitivno je to operativni sustav koji ću preskočiti, i mada se povremeno volim igrati na kompu neće me natjerati na Vistu s tim direct x 10 forama.

Kad se ogoli sva Vistina šminka (ne želim vjerovati da netko radi Aero sučelja koristi Vistu) dođe se do spoznaje da sve što na njoj valja ima i XP za koji već postoji milijun dodatnih tweakova, raznih podešenja, izvrsna driver/software podrška.

Vista? Ne, hvala.