Citiraj:
Autor Juggernaut
Uglavnom se bude radilo o kombinaciji crne i bijele boje, u kućištu bude crvena neonka na istoj poziciji gdi je i sad, te ispod kilera budu došle 2 30cm UV,
Znači neonke budu sve posakrivene tak da " rade u sjeni "; ondosno da se ne vide i ne blješte direktno.
Za pumpu sam planirao složiti hlađenje 40cmni vent ( Ning Jie ), koji je na 12V tiši nego GT na 7V; a hladi bolesno.
Usis je jedan vent na 7V 92cmni GT, koji puše po disku, a ispuh je 14cm na 5V u napajanju, te ova 3 od 12cm koja budu radila od 5V do 7V. Budem ostavio prostora da i zrak struji prirodno ( kaj budu ispušni ventovi vukli van )
|
lijep rad, pogotovo uzevši u obzir full home i hand made rad. slike bi mogle biti i bolje no...
može malo slika unutrašnjosti...
moj prijedlog je staviti 2 crvene neonke mjesto uv tako da svijetlost prodire kroz kiler.
Mislim da je cijela ideja vodenog smanjiti buku na što manju moguću razinu ali isto tako smanjiti količinu ventova, ali to nažalost koliko sam uspio pročitati nije baš slučaj. Istina je da rade na jako maloj voltaži, tj. na jako malim okretajima al opeet se stvara šum i sl.
Možda da probaš stvoriti neki tlak u kučištu koji će tjerati zrak kroz kućište(preko određenih komponenti) a tako i kroz kiler i konačno i van.
To je moj prijedlog i ono kako bi ja pokušao napraviti.
S toliko ventova bi mogao uspostaviti hlađenje i bez vodenog, naravno s nekim boljim hladnjacima, pogotovo što ti nije u cilju klokati komponente do bola a i trenutni proc nema ni na većim taktovima tendenciju pregrijavanja.
No sve u svemu jako dobro odrađen projekt, koji će biti još puno bolji kad ga privedeš kraju i sve zamilsi provrdeš u djelo.
DIY rula