06.03.2008., 15:21
|
|
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Autor Gabre
svaka novia Nokia sa S40 3rd edition softverom surfa najnormalnije netom... a da ne govorim o symbianu...
gle, ovaj EEE može poslužiti samo za pročitati mail, i odigrati solitaire...
ali za bilo što drugo (napisati u wordu imalo veći tekst, ili rad sa bilo kojom office aplikacijom je patnja zapravo)... velim, kad iziđe 9" model, možda će biti bolji, no cijenom onda previše odskače i ulazi u kategoriju full size laptopa koji ipak nude daleko više i snage, ekrana, ergonomije...
evo jedna NOkia E51 može sve raditi skoro ko ovaj EEE, surfati netom, pričati preko Skype-a, wirelles itd itd... da ne govorim o milion drugih aplikacija zbog Symbiana...
|
A svako me po potrebi, hebiga ti mobiteli sto dolaze sa symbianom su meni recimo smjesni, sto se tice cijene...
Svaki taj mobitel je za duplo skuplji nego EEE a bome na mobitelu sloziti tj. napisati nesto u Wordu, Excelu ili u bilo kojoj drugoj aplikaciji je zapravo patnja duplo veca nego na EEE-u....
Mislim da se uopce nebi trebale takve usporedbe niti vuci EEE i mobiteli....
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
Zadnje izmijenjeno od: Gjurovski. 06.03.2008. u 15:32.
|
|
|