Nisam mislio na tebe ali na moj CM690 windowed npr nejdu tj nejde 140mm na stranicu nego je rupa isključivo 120mm...
Neznam kako je sa običnom verzijom ali to je nebitno sad, ono što je zajedničko oba tj bar bi trebalo bit je - gore 2x140mm (i 120/92/80 naravno) iza je 120/92/80 iza matične je 80mm (slim nema mjesta baš za debele 80mm), naprijed je 120 (LED) i to na frameu tako da nema baš mjesta jer se vent pogurava kroz prorez ali ako bi se malo drugačije sredilo bi možda i išlo jer 140mm nebi treba biti deblji od 120mm samo bi trebalo malo drugčije rješit fiksiranje jer nebi se moglo s tim okvirom gore, možda kroz njegove rupe za fiksiranje ili nekaj... Makar uvjek se može stavit iza kaveza od diskova 140mm da vuče preko diskova zrak za njih jel...
Dolje je okvir s filterom za 120mm only kolko sam ja vidio i to zašarafljen na case i nema šanse da u njega naguraš 140, ako se okvir skine i šarafi ravno na cease - to neznam, moglo bi se probati 140 stavit ali mislim da bi se moralo bušit, trebalo bi vidjeti... Svakako po defaultu nejde...