Tema: Xp vs Vista
View Single Post
Staro 06.03.2008., 14:24   #37
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor Thoroughbred B Pregled postova
iskreno,ja sam prešao na vistu pred 13 mjeseci jer mi je XP totalno dosadio..."experimentirao" sam,iako sam kupio original,svidjela mi se (estetski) i ostao sam na njoj...nisam imao problema u obliku bugova itd...sad recimo ne mogu bez nekih gadgeta (sat,datum,memo i onaj koji snima opterecenje proca i memorije...),super mi je što kroz folder vidim sadržaj bez da ulazim u njega,otprilike znam sta je unutra...itd itd.

uglavnom,lijepo mi izgleda,osvježenje nakon toliko godina xp-a + te neke sitnice koje mi olaksavaju zivot + cinjenica da se nisam susretao s problemima = zadovoljan s vistom

+ dx10 koji mi nista ne znaci,no eto tu je

spizdio sam bio 15k kn na konfiguraciju + s 17" otišao na 22"W pa sam htio i novi OS

zvonac@ => lijepo je bit euforičan oko viste i zadovoljan ali da,pretjerao si...XP nije sigurno više bugovit od viste,vista još nije ni istražena kak treba pa sigurno mnogi bugovi nisu ni otkriveni...još nije ni prvi službeni SP izašao,tak da...sigurno da postoje problemi kad se radi...ali mene nista od toga ne dira jer kako sam vec rekao,nisam imao ama baš nikakvih problema,za moje potrebe vista je super
Ma ima sam ja sitni problema, ali uz malo truda i istraživanja manje-više sve se da sredit, i za sada mi je jedino ATI driver problem.. Sve ostalo radi bez problema, a najviše volim novi "srč" .
Baja 001 je offline   Reply With Quote