a ok
nego, sto se tice 9600gt eto druzimo se par dana i mogu reci da je ok, sve novije igre kojem imam vrti pristojno s najvecim levelom detalja. sada sam se cak natjerao da instalim smece od crysisa i mogu reci da sam se poprilicno iznenadio, nisam isprobavao neke visoke rezolucije jer mi je tu monitor kocnica no u nizima (1280/1024) na high vrti pristojnih 40-50 FPS s istina samo 2x aa sto sa starom 1950pro nisam mogao ni sanjati. steta sto je igra glupa i nema neki replay value pa ju nemam zelje sad preci "way its meant to be played"

iako malo mi je sumljivo sto na medium nema neke velike razlike u framerateu.
ovo ostalo sto sam stigao isprobati a da je novije guta na high, znaci po nekoj logici nama kojima nije apsolutno nuzno vidjeti sve detalje u svakoj igri trebala bi biti ok grafulja za neko malo duze koristenje, sumljam da ce izaci sad neki naslovi koji ce biti toliko zahtjevni da se odjednom na medium s njom nece moci igrat. portove s konzola ne racunam

kad sam kod portova - pogotovo me iznanadila lakoca s kojom guta assassins creed, ocekivao sam da ce to biti ultra-zahtjevna igra sto zbog konzolaskih korjena sto zbog onoga sto nudi, 80-100 FPSa koje u njoj dobijam sa svime na high +aa/af svakako je neocekivano.
ono sto ovoj mojoj zamjeram je uzasno glasan cooler koji se uspori tek kod ulaska u win tako da kod paljenja kante prezivjeli iz katrine lako mogu dobiti napad PTSPa. isto tako driveri imaju problema s nekim starijim naslovima, javlja se neko trzuckanje. no stvar koja me najvise iritira u ovim prvim danima je nekompaktibilnost istih s nvidia tray toolom koji sam navikao imati, sad sam ga instalirao zbog prikaza frameratea ali s njime upaljenim je nemoguce igrati, lik u gotovo svakoj igri lagira (zanimljivo istovremeno je framerate potpuno u redu i efekt ne postoji u npr 3dmarku, kao da blokira kontrole na neki nacin). nadam se da ce to rjesiti iako u medjuvremnu sam se pokrpao frapsom a kasnije kad mi to sve dosadi framerate mi ionako nije previse bitan