Citiraj:
Originally posted by Isus
onom koji me kopira nemres zamjerit covjek ipak ima prek 2000 godina pa se malo posusil.
To kaj meni skemba ne strsi je do moje gradje memi se spek ravnomjerno rasporedi. Kad sma na poslu me sponzorira Kalimero s zvojim njokama :njam:
|
koji "kalimero"!????????jel nas,Zderonjski,mislim onaj na Strojarstvu i brodogradnji,izmedu Otv doma i Filozofskoga!?????
onda ,ak je taj,tebe stvarno vodi Bozje providenje,jel je taj Kalimero inace baza Zderonja u Zagrebu!!!! Gablec po 20 kuna,ihahaj,domaca kuhinja,sefica ,bivsa ragbijasica od cca120 kila..da se vidi da je kuhinja provjerena...
Btw,danas smo DR Rak i moja malenkost "vubili" Zagrebacki(ON) i Becki(io)vani na terasi........khe,khe......pokle sam ga moral peljati nazaj vu Velku Goricu skup z biciklinom,jel jednostavno vise ni mogel vojziti,pocel se je plakat da kad bu doma dosel...pak sem mu se smiloval i resil ga briga i problema...

ovaj put nije bilo 1790 po Gorickoj,ali nije ni bele puno majnse.......Rak se je same cvste drzal i stenjal od muke svaki put kad bi biciklin otraga zaskripal taruci se o stjenke dok sam ja vozil slalom!!