Citiraj:
Autor rib@
Mozda razmisliti o varenju tih oklopa ("poklopaca") medjusobno pa na gornju stranu kucista? Kasnije se moze pokitati i imas cjelinu bez vidljivih spajanja.
|
Viš, viš, dobar savjet

, uzeto u razmatranje. Čak i onda mogu umjesto pop nitni staviti imbus vijke, pa skinuti oklop po volji.

Budem razmislio još o tome.
Citiraj:
Autor BladeRunner
Konačno prenosivo kućište s vodenim,a ne da izgleda ko elektrana od 2 tone.
Sve super(osim slika naravno), samo me malo varovi bodu u oči,a i radijator bi trebalo nekako ulaštit  .
|
17.6kg nije baš prenosivo ^^.
Budem, ovi dijelovi koji se baš onak "vide", njih budem primerom, a ostatak kak je, je. Ko vidi iznutra ^^. Ionak bude poklopac prek svega.
Sad sam " na suhom ", tj posvetil se budem paintworku, jer moram malo pauzirati brušenje / piljenje.
Uglavnom se bude radilo o kombinaciji crne i bijele boje, u kućištu bude crvena neonka na istoj poziciji gdi je i sad, te ispod kilera budu došle 2 30cm UV,
Znači neonke budu sve posakrivene tak da " rade u sjeni "; ondosno da se ne vide i ne blješte direktno.
Za pumpu sam planirao složiti hlađenje 40cmni vent ( Ning Jie ), koji je na 12V tiši nego GT na 7V; a hladi bolesno.
Usis je jedan vent na 7V 92cmni GT, koji puše po disku, a ispuh je 14cm na 5V u napajanju, te ova 3 od 12cm koja budu radila od 5V do 7V. Budem ostavio prostora da i zrak struji prirodno ( kaj budu ispušni ventovi vukli van )
Edit: to ostavi za msn :P,
Je prenosivo je, al s tim da sam ja preljen to nanašati nije i . :P