View Single Post
Staro 30.03.2004., 14:05   #19
Elven
Premium
Moj komp

Elven's Avatar

Datum registracije: Sep 2002
Ja bih isto volio da kažeš, makar mi na PM koji je to razlog HGShrotovog rasta.

Ali najbolje mi je bilo kaj sam sreo Isusa u Ve-Milu kad sam išo reklamirat grafulju (onaj prvi put, kad su mu podvalili stare keksiće) i čudio sam se njihovoj brzini i susretljivosti. Mislio sam da će lik stvarati neke probleme, ali nije. Nakon 5-10 minuta čekanja zamjenio mu je module (s kakvima, to je druga stvar) i hvalio ve-mil jučer svima s kojima sam pričao o tome. E sad moja grafulja. Tamo je na reklamaciji zbog venta koji se ne vrti, a oni na žalost ni nemaju rezervni vent (možda i bolje, ko zna koliko dugo je ova kartica radila bez venta), pa ću dobit zamjensku karticu. I tu im svaka čast, jer dečko koji radi u servisu je reko da ću dobit 9600XT (bojao sam se da ću morati svađati s njima jer će mi htjeti podvaliti 9600pro), ali sad moram čekat 7-10 dana jer ih nemaju više na lageru. Otišle im zadnje dvije Terratec Mystify (za koje btw nisam našao ni jedan review na eng., ali valjda nisam dobro tražio) i dobit ću (pazi sad) 9600PRO ULTRA, jer je ATi morao promjeniti ime XT u ULTRA

Ajde, baš me zanima od koje firme... razmišljao sam da tražim 9800SE, pa kaj bude, ali neću se kockat. A ne mogu uzeti nadoplatu jer je to bilo prošle godine, pa bi oni morali platit dvostruki PDV i kaj ti ja znam.

Eto, to su moja (ne baš kratka) jučerašnja iskustva s Ve-Milom.
Elven je offline   Reply With Quote