Citiraj:
Autor thedream
Da testiraju 3850 sa 512mb..i clocknu ju..kako su i ovu 8800GS...odnosno Zotacovu 9600GT..u recimo Half lifeu2.. i da 3850 ima 5-10 frameova više..rekli bi evo..ATi kriv..shebao je igru...
|
Da sam ja uplatio neke druge brojeve na lotu, sad bih bio bogataš.
Uostalom, ako ATi daje bolje rezultate u nekim igrama, super, ima bolju kartica. To što daje lošije rezultate ne znači da postoji intergalaktička zavjera protiv ATi-ja svih mogućih ovog svijeta.
Citiraj:
Autor thedream
nema testa za igre danas..pa pogledaj 3D mark06..šta je to? plac-test? katastrofa..netko sa AMD-om Phenomom i 8800GT ima 2000 bodova gori test nego ja sa konfom iz moj komp...komedija..
suoči se..3Dčmark ne voli AMD...najpopularnije igre ne vole ATi...činjenica.
|
Vidi, nisam od onih koji sline na 3d čmark niti me zanimaju rezultati u istom. Kad gledam neki review, to je jedan od testova koje svakako zaobilazim.
Najpopularnije igre ne vole ATi? Kako to misliš? Ti proizvođači ne vole ATi i zbog toga namjerno degradiraju performanse? Bome, svakakvih teorija zavjere ću se ovdje naslušat...
Citiraj:
Autor thedream
8800GT owna 3870..ok štima...al sad baš da je 3870 sporija od 8800GS..to mi ne možeš prodati..a ni od normalne,neclockane 9600GT...
mogu ja clockati 3870 na 1000/2500..pa ćemo vidjeti cile mile..samo mi kupi VF1000..i odo radit volt-mod.. 
|
3870 je jako dobra kartica, pogotovo za te novce. Ja bih čak rekao da je isplativija kupnja od jedne 9600GT jer je jeftinija, a u prosjeku su tu negdje po performansama...
Meni se jako sviđa kako je ATi pritisnio s cijenama i nadam se da će moći tako i dalje.
3850 i 3870 su super kartice za tu cijenu, 9600GT je dobra kartica, ali s obzirom na cijenu konkurencije mogla bi biti i jeftinija, 8800GS skupa s obzirom na to što nudi, a vidi se iz aviona da je bila kartica koja će krpati rupu dok ne dođe 9600GT.
Da sumiram, slažem se da je ATi malo bolji izbor u tom segmentu, ali ne slažem se s onim izjavama/teorijama zavjere da je u nekim igrama bolja samo na temelju optimizacija, a ATi lošiji zato što ih netko tako jako ne voli...