Citiraj:
Originally posted by Rivi
Koliko se ja razumin u marketing, tribalo bi bit obrnuto. Dakle, više firmi, veća konkurencija, veće ulizivanje kupcima, smanjenje cijena, borba za tržište. Želim reć, ako te netko jednom zajebe, odma ideš na drugo mjesto. Bez puno filozofije, jer cijene su li-la svugdje. Kaj ne?
A kad smo kod Splita, ima sigurno nekih 15-ak firmi (da ne pretjeram, ali mislim da ih ima puno više).
|
Da to bi bilo logicno, no kaj se desilo imas dve "velike" firme VeCe-mil, HGshrot, za koje ljudi znaju te firme imaju veliki promet pa im puca kita za jendog kupca vise manje, jer svakodnevno im dolazi hrpa novih kupaca.
Da ima vise firmi koje su jako poznate to bi bilo bolje je rbi se morali brinuti za kupce a ovak si ovi briju boli mene ode jedan doc ce mi 15 drugih.
Recimo Hgshrot je poceo kao mala firma i postali su veliki zbog tadasnje kvalitete i usluge, s rastom prometa pada usluga jer se vise ne trebas truditi oko kupca vec oni tebi sami dolaze.
Jos da mi nisu podvalili rabljene ( strgane) module s reklamacije bi bilo OK jer jebi ga moze se desiti da je nekoliko komada HW-a iz te posiljke lose, al podvaliti mi rekalmirane pod nove, stvarno previse.
OK Radeonka 9700 mi radi ko urica.
9500pro je radila problem s memorijom a sad je Elvenu krepao i vent na grafi. Najgore mi je to kaj moras za obicno ugradjivanje memorije cekat tri dana -tak je bilo u HGshrotu imali su za ugraditi i instalirati ISDN adapter, Mreznu i stavit jos 256RAMa. Posao od ukupno pola sata. Al ne oni su trebali tri dana i jos sam ih ja pozurivao i pravio scene.
Ja inac eizbjegavam velike firme je rje usluga u guzici, u VeCe-mil sam isao po memoriju jer je u Petak bila najjeftinija tamo, al su s petak na subotu poskupili.
Svakao s ovim dogadjajem mi se VeCe-mil spuistio na razinu HGshrota.