05.03.2008., 13:03
|
|
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Autor kagjes
oke, nastavak sage
kupio ja jblovce u usranom vemilu (jebiga, jedini prodaju na 6 rata zaba), i doso doma, spojio, i AJD, to sve zvuci dobro, cak puno bolje nego sa starim satelitima, moze se cak reci da subwoofer gubi korak sa jblovcima, ali nesto mi fali.
mozda je to do usviravanja ili pojacala u wooferu, al meni ti jblovci imaju dosta snage al fali im malo dubine takorec, zvuk je previse flat, onak malo se cuje kutija, tocno imas osjecaj da zvuk dolazi iz zvucnika, dosta puta zvuci odrezan. i to mi se cinilo bas da je do woofera, da ima neki filter za satelite, al kad bi spojio i na jednu liniju koju imam, i tu bi zvuk zvucao dosta cudno.
|
Cutoff frequency na z2300 je 120 ili 150 Hz, što je razumno s obzirom na mogućnosti satelita, no s ovim što si sad upario, moraš razmišljati da to srežeš barem na 100. Nisam istraživao previše temu, no mišljenja sam da nije neizvedivo. Malo prosurfati i dati si truda 
To što sam bubnuo taj model, bilo je u stilu isto kao i sam z2300, glasnoća na prvom mjestu, jer JBL i nije za drugo nego za nabijanje.
|
|
|