View Single Post
Staro 05.03.2008., 12:50   #171
thedream
Banned
Moj komp

thedream's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
..evo ti oscara za glupost fug..atijeva arhitektura se oslanja na drivere..al zato Bogu hvala,nvidijina se oslanja na 101 optimizaciju..čista HW snaga,ne? Joj provala i na ovom forumu..postaje nepodnošljivo..

..i normalno da bi uzeo 3870..kad nvidia izdaje,samo da nešto izda...da uzme i to malo kolača,doduše sve većeg..koji je 3870 postigao..imho,daleko najbolja ATi kartica ikada..imao sam ih brojkom i slovom 19..ovo je nešto najbolje i cjenovno najprihvatljivije..za ispod 1300kn dobiti tako nešto,sa 512mb DDR4, i svim tim điđama oko HD-a,zvuka-HDMI-ja..i ostalog..

lako za drivere..to bar izlazi redovno..čak unutar mjeseca katkad 2x..

nemoj valjati da se ATi oslanja na nešto..pa pogledaj Nvidiju...ti u povijesti nisu imali karticu koja tuče na osnovi brojki...sve neke teške optičke varke, kad se sjetim 5600 serije naspram 9600 riga mi se..kao i sad ovo sa 8600GT/S sa 3850...puše ga masno..zato su i izdali brže,bolje 9600GT...i 8800GS- koja je opća opasnost..katastrofa od kartice..pročitao sam jedno 6 reviewa,nema tko ju nije popljuvao..

nvidia se oslanja na optimizacije unutar naslova..u kojima se 9600GT testira..tako da imaš u world in conflictu 20fpsa..a sa jednom 3850 imaš 7 fpsa..i zato je ova brža 60%?! ma je da..moj tulac...
thedream je offline   Reply With Quote