Citiraj:
Autor jurbAs
Dx10.1 dolazi u visiti u sp1 ako se ne varam tako su neki pisali po netu... Po pitanju bacanja novaca hmm mislim da nisu bacili lovi kad su ju kupili ali ja mislim da se ovakva situacija nije dogodila vec dugo vremena da jedna kartica i dan danas ostaje toliko mocna nakon vec gotovo 1.5god koliko je na trzistu ako se ne varam 8800GTX je izasla u 10mj 2006god..... covjece ko je kupio tada tu karticu ne da nije zeznio nego vec je dobrano u plusu... a kako sad stvari stoje GTX.ca ce i dalje ostat dosta mocna kartica i nece biti razloga za promjenom u tako skoro vrijeme! Bar po pitanju ovih novih kartica sve su jace cca 20% sto nije neki prevelik pomak u naprijed.
|
Sve do pojave GT200 GPU-a, 8800GTX neće imati pravu konkurenciju, bar ne u rangu polovnih kartica, gdje joj je cijena oko 2200kn, ali GT200 će izač i brže nego što očekujemo, jer se 9800GTX neće prodavati onako kako je to Nvidia zamislila.
Naime, novom modelu high-end segmenta je u odnosu na prošli skresana sabirnica,ali i kolličina memorije, što je u takvom segmentu neoprostivo, nezamisljivo i glupo. Upravo zato odgovorno tvrdim da će se 9800GTX zaobilazit u širokom luku, jer ljudi kojima je namijenjena već imaju 8800GTX ili ultru i vjerujem da nisu toliko naivni da sad pređu na tehnološki slabiji model, i to samo zato jer ima broj 9 i na kraju oznaku GTX.