Citiraj:
Autor greg SE
da dodam na onu raspravu o tome jesu li ili ne oni sto su prije godinu i pol pljunili 5K kn za 8800gtx bacili lovu ili ne nesto :
tada sam tvrdio da bacaju lovu u vjetar i sve ovo sto su neki clanovi ovdje danas napisali.
danas kazem da sam pogrijesio i da nitko (pa cak ni oni, samo su imali srece u cijeloj prici) nije tada mogao ocekivati da ju niti jedna kartica (ultru ne racunam uopce, tko ju je vidio uzivo???  ) do danas nece pregaziti kao ni da se nece pojaviti (normalna) igra koja ce traziti nesto vise od nje.
skraceno - pogrijesio sam i to priznajem. a tko me zna znat ce da se ovo prvo dogadja tu i tamo ali ovo drugo gotovo nikada pa je to velika stvar 
dakle pustite ljude na miru, nisu bacili lovu 
|
Ma tko kaze da je to uludo bacena lova???????????? noobsoni

Samo svojoj kartici nakon godine dana malo podignes taktove preko ljeta dok ne rikne mema i na reklamaciju pa se dobije druga kartica u tom rangu pogotovo ako je od drugoga proizvodjaca onda se dobije i nova garancija

Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/
Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12