View Single Post
Staro 05.03.2008., 08:26   #49
Gjurovski
P.E.B.K.A.C.

Gjurovski's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor greg SE Pregled postova
da dodam na onu raspravu o tome jesu li ili ne oni sto su prije godinu i pol pljunili 5K kn za 8800gtx bacili lovu ili ne nesto :

tada sam tvrdio da bacaju lovu u vjetar i sve ovo sto su neki clanovi ovdje danas napisali.
danas kazem da sam pogrijesio i da nitko (pa cak ni oni, samo su imali srece u cijeloj prici) nije tada mogao ocekivati da ju niti jedna kartica (ultru ne racunam uopce, tko ju je vidio uzivo??? ) do danas nece pregaziti kao ni da se nece pojaviti (normalna) igra koja ce traziti nesto vise od nje.
skraceno - pogrijesio sam i to priznajem. a tko me zna znat ce da se ovo prvo dogadja tu i tamo ali ovo drugo gotovo nikada pa je to velika stvar
dakle pustite ljude na miru, nisu bacili lovu
Ma tko kaze da je to uludo bacena lova???????????? noobsoni
Samo svojoj kartici nakon godine dana malo podignes taktove preko ljeta dok ne rikne mema i na reklamaciju pa se dobije druga kartica u tom rangu pogotovo ako je od drugoga proizvodjaca onda se dobije i nova garancija
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/
Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12

Gjurovski je offline   Reply With Quote