05.03.2008., 06:14
|
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
Autor ejSid
Ne kužim što vidite u toj visti, točnije ušminkanom XP-u, i tako svi znaju da je kernel isti(ajd malo našminkan) i novi GUI je napravljeni i to je sve što pruža, nije ništa revolucionarno u odnosu na prethodnika kao što je bio XP. I sam M$ je "odustao" od viste, več se radi novi OS, i piše se novi Kernel za njega i novi file system.
A ako vas baš napaljuju sličice, aero i slično onda instalirajte neku distribuciju linuxa i instalirajte beryl, pa se onda napaljujte na to koliko vas je volja, a i možete imati samo 256 RAM-a, a ne 2GB-a.
|
A čuj da razlike nema u visti naspram xp-a ekipa nebi prelazila i ostala bi na tom famoznom xp-u unatoć sp2 kaj ima,al mislim da ima više bugova neg današnja vista,dobar je xp al nedovoljno da bi ga mogel falit.Neću reć da je xp dal svoje al opet tu je vista izgleda da smjena OS-a još malo pa dolazi,mada da je veća podrška za linux otišel bi na njega a ne na xp il na vistu,al kak je tak je...Bitno da dolaze bolji dani za vistu,ma kolko mi god šutjeli o tom....
|
|
|