Citiraj:
Ne vidim zasto ne bi priznali HP-ovo jamstvo. U ovlastenom servisu, naravno. Zar nije to jamstvo "worldwide"
|
Mislim da mora biti posebno naznačeno da je Worldwide, a ko nije naznaceno mislim da ne vrijedi.Ali ipak je to jedan HP, pa bi bilo za očekivat (i lijepo od nih) da ti to uvaze..
Citiraj:
Ne znam gdje si odnio sestrin, al svakako mogu preporucit Mikronis u zagrebu. Ili si ti u rijeci?
|
Ja sam tamo odnio Svoj laptop kad mi ga je frend zalio s koktelom (domaća rakij + sok od brusnice) i mogu ti reci da sam totalno nezadovoljan uslugom i odnosom.. Naime, Laptop je radio i sve ok, ali reko da mi ga očiste iznutra, da ne bi sta riknulo, trebalo je mjenjat tipkovnicu i znaci ocistit iznutra..
Laptop sam cekao hebena 2.5 mjeseca,a rekli su mi tjedan dva, jer kao nema tipkovnice, a ja zovem Senso i oni kazu da imaju..Ne znagdje Mikronis onda nabavlja.. i naravno njihova zavlačenja..
I nakon ta duuuga 2.5 mjeseca dodjem po lap, platim 650 kn i dodjem doma i vidim da one funkcise tipe ne rade, jer ih nisu dobro stavili kad su sastavljali. I jedan je zvučnik mali krčio, a prije toga je radio normalno..
Ali kako sam bio toiko zeljan svoga laptopa i trebao mi je za faks, nije mi se dalo to tamo nosit i opet cekat..
Znam gdje ga vise necu nosit.. A uostalom kod sestre je pa nek ga ona nosi gdje hoce