View Single Post
Staro 05.03.2008., 01:40   #20
Dizel
3.14zda ®
Moj komp

Dizel's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Malo sam citao Service Manual od svog KV-21FX20D i skuzio da je ta serija sa oznakom "D" isla za Nizozemsko trziste(oni to u Sonyju oznacavaju sa AEP). Sto cak ne bi smjelo biti tako lose kao ove serije za Rumunjsku i slicni shit(verzije K i R za OIRT destinacije)...vidjet cemo uglavnom sto ce mi serviser reci, po mojim spoznajama iz Service MAnuala, iako nisam toliki strucnjak za TV-e, cini mi se da cijev ima problema s White Balanceom, ali to nisam nikad radio, pa cu prepustiti strucnijemu da vidi ima li smisla popravljati. Da sam bar prije znao te kombinacije skrivenih menu-a i service modova koji su zakopani u TV-u sa kombinacijom 4 tipke na daljincu...jbg. Sad mi to ne pomaze puno jer se cijev ne pali i ne mogu ni vidjeti self diagnosis.

EDIT: Frend mi javio da je Sony otisao u vjecna lovista, tj. da je katoda vrisnula jer nema konstantnu struju i nekad upali cijev, a nekad ne. Ako nekome treba za dijelove, jer sve je ostalo na njemu 101% ispravno nek mi se javi na PM da ga ukipam u neki teretni vlak i posaljem

Panasonic TX-29PM1P je stigao i evo ga, radi kao mina. Malo sam razocaran sto je Made in Poland, ali sto je tu je. Nema vise nista iz Japana ili zapada sto se tice CRT-a...

Zadnje izmijenjeno od: Dizel. 06.03.2008. u 19:31.
Dizel je offline   Reply With Quote