Poslušaj me - i sam sam tak govorio o tim punjivim dok ih nisam kupio sam (skupa sa punjačem za nekih 70-ak kuna). Imam ovog Creative-a koliko već, tri mjeseca otprilike. Par puta mi se već dogodilo da moram nabrzaka gibat van, a baterija u playeru prazna (ili pri kraju). Da imaš punjivu, morao bi doma bit barem pol ure da si ga napuniš kolko tolko (na nekom prosječnom player-u, ne znam kako je to na kinezina i ostalim playerima). Ovak si samo zemeš napunjenu AA bateriju, zamjeniš i gibaš van dalje.
Usto, punjivu bateriju nemreš zamjeniti, a dobro pripazi što ljudi govore kakve su im te baterije, ugrađene u player. Dobiš neku defektnu (bilo na kinezu, bilo na brandu) koja ti traje par sati i eto ti problema. A iRiver T10 sa AA baterijom izdrži preko 40h slušanja (na jednom testu su prešli deklariranih 45h za, ako se dobro sjećam ~3h)
iRiver je svakako dobar u svemu, no brand ima svoju cijenu. Jel bolji od Samsunga ? Nemam pojma. Velik utjecaj imaju slušalice (u to sam se jedino sigurno uvjerio, kod svih ovih jeftinijih playera), a pitanje je bi li ti skužio razliku između playera na istim sluškama. Ja nisam u velikom broju playera.
A oni koji toliko pate na zvuk, siguno ne kupuju playere po 600kn i koji su zadovoljni sa sluškama po 80kn (to ovako, karikirano velim, tko zna - možda su te tvoje sluške do jaja

)