evo imam jedan malo zeznut slucaj sa garancijom,
ovak
odnio sam digitalni fotic na garanciju, jednostavno je posandrcao, nije se koristio neko vrijeme i onda se nije htio upalit, pa se upalio pa mutna slika, uglavnom nije radio kako treba, i odnio sam ga na garanciju oni ga uredno pogledali i primili jer nije nigdje udaren ni napuknut, makar su mi prije rekli da ga odnesem u ovlasteni servis, al sam ostavio njima nek oni to sreduju, kod njih sam kupio, neka ga oni i nose.
i dobro, odnijeli oni to tamo, i nakon 2tjedna zovem da vidim kaj je s tim i oni mi vele da jos neznaju da cekaju i da ce me nazvat i vele uz put da neznaju dal ce mi uvazit garanciju jer je moguce da je fotic fizicki ostecen, a na foticu nema nikakog napunkuca ni nis, i taj problem koji se javio se javio i drugim ljudima jer sam na netu gledao i vidio da je to valjda boljka tih fotica.
uglavnom, ako su mi zaprimili fotic jel onda moraju i popravit, il sad oni mogu rec to je fizicki osteceno i vratit mi ga??
to me malo zabrninulo, posto je na garanciji skoro pa mjesec dana sad vec.
pa neznam kak da reagiram i koje su mi opcije ak mi kazu nakon mjesec dana to je fizicki osteceno i oce mi ga uvalit natrag??
pa jebemu mater, na garanciji je mjesec dana,mislim halo.