View Single Post
Staro 30.03.2004., 11:20   #1
Isus
Headbangig Grunf!
Moj komp

Isus's Avatar

Datum registracije: Aug 2003
Angry Hardware i firma koji su me raspizdili

Kao sto znate ja sam u subotu kupio gigu KIngmax superram 433, koji nije radio ni na 364Mhz a kamoli na 400 ili 433.

Tako sam ja jucer u ujutro otisao u Ve-mil gdje mi je sef servisa ( Jasmin) bez rijeci zamijenio module za dva nova, ono kaj mi je bilo cudno kod pobizeg gledanja je bilo to da su ti bili rabljeni!: wtf :

Kad sam dosao doma isao sam reda radi isprobati da li kojim slucajem rade. Jasno da nisu radili, ploca je pocela pistati i zavijati, pa sam izvadio jedan modul, ponovo dignuo komp, ista stvar. Fino sam izvadio modul iz kompa stavio ih u vrecicu, uzeo racun u ruke i pravac Ve-mil kroz popodnevnu guzvu.

Ne moram napominjati koliko sam bio napizen na tu firmu. : finger :

Dodjem u servis di me tip pita po cemu ja zakljucujem da su rabljeni, pokazem mu tragove na kontaktima i ostatke naljepnice s druge strane modula ( znaci netko je bi skidao naljepnicu i stavljao je s druge strane), te mu izjavim da ne zelim nikave druge vec da mi izvole vratiti mojih 1505 kn, posto je to nevidhjeni bezobrazluk mi pod nove module utrpati stare, te da nemem namjeru vise kod njih uzimati memoriju.

Nakon jendo 5. min on se vratio s izjavom da odem u prodaju i to s njima sredim. Uz glasno psovanje po lopovskoj i prevarantskoj firmi, da bila mi je namjera da me cuju potencijalni kupci cuju, penjao sam se iz podruma na prvi kat. : finger :

Dosavsi gore sam prvo cekao, pa me tip glupo pogledao i opet pitao po cemu ja zakljucujem da su moduli rabljeni, tako ja ponavljam kao papiga pricu, na sto dobivam odgovor :"Mozda su decki to testirali", u tom trenutku sam ja bio blizu iztestirati sto je tvrdje njegova glava ili monitor : axeman :: bonker :
Ipak nisam napravi glava vs. monitor test, vec sam odbrusio da ukoliko u garantnim uvjetima pise da ce proizvod ukoliko nije ispravan biti zamijenjen novim, sto znaci nov, netaknut, s jumfom .

Na koncu me poslao do kolege za stol gdje sam opet morao ponavljati pricu, ovaj zove u servis ispituje Jasmina jel isprobao moju memoriju ( onu od subote) Servis mu je odgovorio da izbacuje gresku, ( ne jednu nego jedno 60 u 2,21minutu koliko vrti mem test dok se ne zbloka), tip mi nudi da oni meni mogu vratiti pare samo preko racuna jer su veleprodaja, ili da mi moze dat novu memoriju al tek u srijedu jer mu u srijedu dolaze novi Kingmax moduli. Sto ja kategoricki odbijam, jer da nakon sto su mi podvali rabljene module pod nove je meni strpljenje na kraju.

Cijeli razgovor slusaju kupci gore koji pogledavaju prema stolu di se vodi rasprava, svi su se pokupili kupivsi nista. na koncu mi tip veli da odem u servis, pa da mi iz testiraju te module.

Znaci opet u podrum ovaj put jos glasnije psujem lopovsku i prevarantsku firmu, dok cekam dolazi jedna covjek s kompom pod rukom i veli da je po 6. put na reklamaciji. Ja cujem iza onog zida:"Daj testiraj tu memoriju vise", cujem *bip*, nakon kraceg vremena opet *bip*, pa opet *bip* jedno tri puta im se komp zrusio.

Evo odjednom tipa iz prodaje s papirom i glupim pitanjem i sto cemo jer memorija ocito stvarno ne radi? Cvrsto trazim da mi vrate pare jer da cu memoriju kupiti negdje drugdje na slobodnom trzistu. Sad cekam da mi u cetvrtak sjednu pare ak ne sjednu u petak sma ujutro opet tamo ovaj put z velikm maljem i razmisljam o udarnom dvojcu mitzek + AMDejac+ ja sa svojih 1,90m pa da napravim krs tamo.

Ah da onaj tip kaj je po 6. put dosao je nadogradio memoriju na 512 al mu ploca ocitava samo 256, veli da su mu plocu mijenjali vec i pitaj boga kaj sve ne, na jedvi te jade je uspio nazicat da mu to odmah provje jer su serviseri samo do 5 tamo a servis radi do 6. Ve-mil...
Grunf je moj idol!
Moji Grunf type modovi
NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster!
Alfisti site, Alfisti forum

Zadnje izmijenjeno od: Isus. 31.03.2004. u 11:32.
Isus je offline   Reply With Quote