View Single Post
Staro 04.03.2008., 21:03   #10
Juggernaut
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Sep 2006
nikako, metoda " kažiprst lagano na sredinu proca, i kužno u obilku slova O, pa lagano u obliku 8, pa opet O, i tak dok se nije izravnao. Fakat, da vidite kakav je bio prije; ijuuu.

Slikovito: Rub je bio izdignut od sredine kakih 1mm, poznalo se pod prstom

Tako da je ovo super , prvo sam radio na nozi, znači na list jedne noge sam stavio cpu i lagano šmirglao s 800
i onda dok se rub izravnao, sam se prebacio na staklo i doradio do kraja.

Kad kapnem malu kap na staklo ( od ispod gledam ) i stavim cpu, voda se jednakomjerno rasporedi u roku odmah

@ Dest, ma za sms budem vidio, to bi bilo korisno za torrente recimo , hibernaciju lupiš i smsom ga sam probudiš ,

Ovo za pregrijavanje sam mislio sredit da sklop prati pumpu ( okretaje, i ako ona stane da alarmira, te ako se ventovi vrte 100% a temp pređe 50°c da opet alarmira

Regulacija ventova je zamišljena ovako:

Automatski se reguliraju od 5V do 7V, a ručno prebacujem u OC mod na 12V svo troje. Ovi dva s gornje strane rade nonstop na 5V i ovisno o temp im se brzina povećava, dok ovaj od ispod radi konstantno na 7V ( jer je jako tih )

Ubiti prinscip rada PWM-a ( Pulse width modulation ) se zasniva na drugoj metodi, al ovo je slikovito ( sa naponima )
Juggernaut je offline   Reply With Quote