Tema: Žderonje
View Single Post
Staro 30.03.2004., 10:02   #1149
mitzek
Prigorec po defaultu
Moj komp

mitzek's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Talking akhmmmm.....

Citiraj:
Originally posted by vga killer
Moja je isto u razvoju. Moram još puno papati. Morat ću pitat mitzeka za neke instrukcije.
slusaj sine,to nejde same z instrukcijami,to je zivotna filozofija,uz koju lijezes/uz koju se budis...svaki dan kad te probude milozvucni zvuci iz tvoje utrobe koji predu:dajjjj,guzdaaa,daj mazni koji sendvic,picu,odrescic...sad zali z malo pifice...dajjj,pljiz....roarrr-groarrrr....e onda ti bude jasnije,kad nahranis zver u utrobi,ona se primiri i lagano prede..ti same podljevas s pificom i smisljas kaj da joj novo i fino serviras......
prema tome kak bi rekel velki Yoda:feel the Force!i onda kad te Tamna strana obuzme,kad se potpuno posvetis zderanju do boli,shvatit ces, al tek onda koliko si u zivotu prije toga propustio:koliko svadbi,krstitki,kotlovina,rostiljada i sl..pa da nebi bil jake u depri bus se jos jace i predanije pocel obzderavat!!!

e,to je samo djelic nase ,Zderonjske filozofije,drugi je isto jake vazan,fiiina papica,ukusno meseko peceno,pirjano,svinjsko,junece,telece,purino,racino,divlje.......

ajde reci...kaj ti nejdu vec sline od same pomisli i spomena takvih delicija kojima se klanjamo??
da bi prevarili zle uhode u nasim redovima,cak se i koji put svjesno hranimo strasnim i bezmesnim jelima samo da nasa filozofija zivi dalje,kaj ti mislis kakva je to zrtva,jesti odreske od povrca,soje,razne biljke,vlaknatice i ostaluhtranu za pticice??

eto, samo dijelica nase Mudrosti,filozofije...na vama je da se odlucite ..da nam se pridruzite......!!!
zivjele Zderonjeeeeeeeeeeeeee!!

sig na dijeti..,bolje on nege JA......
mitzek je offline   Reply With Quote