Citiraj:
Autor HONDA type R
 care, aj da još jednom objasnim samo za tebe  nisam rekao da covjek uzme n80, samo sam mu objasnio na vlastitom primjeru da se nece izguliti ako je ie i da mi se nakon 1.5 godina nije rasklimao, dalje sam rekao da sam ga JA (ne da bi on trebao) uzeo zbog wlana a nisam uzeo wlan da zracim njime okolo nego da idem na net ( ogame  ,torrent i sl) tu do izrazaja dolazi njegova rezolucija od 352x416 vs 240 x 320 sto mnogo znaci (a ti to ocito neznas) kod surfa. sad znas zasto sam se odlucio za njega btw on je tada kostao 4700kn,,,meni osobno n80 izleda mocnije od n73. slazem se rain da nove tehnologije sporo dolaze pa bi ja u svom slucaju prelaskom na novi mob dobio istu stvar u manjem kucistu + eventualno gps i fotic vece reze sto mi netreba.
|
Ne, neznam a imal sam ga, mislim svašta!!! Al mi se nije sviđal zbog kliznog mehanizma, tog kojeg sam ja imal je bil koda da nije podmazivan 100god.

!
Ima veču rezu al ima manji ekran od n73,i lošiju kameru!! No nebumo se svađali

, kad su n80/n73 skoro pa isti, izuzev tog kaj si nabrojal, ma nema mobitela do symbiana, ak ti se nekaj ne sviđa ili nije dobro jednstavno nađeš na netu program i inst u mob i stvar riješena ko na kompu...a i imaš NOKIU, nije da je hvalim

!! Poštujem i SE kad se radi o kameri, al jednostavno ima slabije mogučnosti od Nokie!