Zahvaljujem na linku a što se tice recenzije imam ovo računalo tek 10-ak dana ali sam vise nego zadovoljan
ovako -što sam primjetio dosad(nisam neki stručnjak i ovo mi je prvi prijenosnik ali se služim računalima dugo)
-baterija izdrži oko 2 sata
- nakon malo dužeg igranja oko desnog odmorišta za ruku je mlako nisam mjerio temperaturu ali sam mislio da će biti i toplije tako da sam sa tim zadovoljan
-igre idu ko lude
-poklopac se savija na malo jaci stisak
-xp ide lako gore(osim malog problema sa bluetoothom koji je rješen)
-ekran je jako dobar
prijatelj mi ima acer sa dual core amd, 8600nvidia 512 rama(neznam točno koji model mislim da je 5520 g ali nisam siguran)pa ti mogu dati malu usporedbu ta 2 modela pucaju na istu skupinu kupaca.
Prijatelj se morao vratiti na vistu jer je imao probleme sa driverima,moj se malo manje grije, baterije traje podjednako ,njegov poklopac je čvršči na pritisak a igre idu bolje na MSI-u -to mislimo obojica(možda zbog viste i xp) igre koje smo probali su cod4 i oblivion,cijena je tu negdje jer sam ja dobio laserski miš i rusak a on je to morao kupovati posebno sa tim da je on dobio vistu gore a ja free dos
Uglavnom ja sam u ovo kratko vrijeme super zadovoljan i mislim da nisam pogriješio sa svojim izborom.
Nikad nisam ocjenjivao računala pa neznam šta bi jos trebao napisati ali se nadam da sam ti bar malo pomogao.