View Single Post
Staro 03.03.2008., 20:15   #1
kneztihomir
Registered User

Datum registracije: Feb 2008
LCD Philips 20" stuck pixel dilema

Kupio sam nedavno novi Philips 20" LCD i prilikom kupovine provjerio sam monitor i sve je bilo u redu. Kada sam se vratio doma i ukljucio ga sve je isto bilo normalno (jos sam ga par puta provjerio da se uvjerim da radi) i onda nakon nekih pola sata nakon sto sam ga resetirao iznenadjenje... Pojavio mi se stuck pixel . Pokusao sam ga masirati, kvrckati, lajati na njega, ali nije se odglavio.

U trgovini su mi rekli da mi garancija vrijedi tek ako se pojavi tri komada. U garanciji za monitor pise da Philips priznaje vise od 3 stuck pixela ili vise od 4 dead pixela. Iz ovoga vidim da nema smisla ici zaliti se - ni u trgovinu ni kod distributera. Pixel se i ne vidi previse, ali je problem sto ja znam da je tu, pa kada ga i uocim, bode u oci.

Molim za savjet. Da li da idem u trgovinu i budem vulgaran i neugodan i tako dodjem do zamjenskog (cuo sam da tako mozes dobiti ono sto zelis) ili da probam biti ljubazan (ali sumnjam da cu tako dobiti ono sto zelim) , ili da se pomirim s situacijom i ne obracam paznju na njega.
kneztihomir je offline   Reply With Quote