Virtual Dub Crash... Help
error mode sve ponudene opcije, isto tako i za zvuk,
probao sam i scanirat video file u potrazi za bad framovima, nasao ih je... izbrisao sam ih, al opet ista greska , pokrenem opet taj bad frame search pa mi nade bad framove na drugom mjestu, a nekad ih ne nade...
fileovi su capturani s tvtunera drito u Xvid, ali stariju verziju od ove s kojom pokusavam rekompresirati...
neki filovi mi se normalno obrade...
imam virtual dub mode 1.5.10.1
mozda koji program za popravit video file, probao sam vec asf, wmw repair (il kak se vec zove), te Video Repair... nista..
HELP ThnX -->
Ovako, imam video fileove koje moram rekompresirati s nekim filterima, 2passom. e sad, virtualdub mi neke rekompresira uspjesno a u nekima mi javi gresku... SLika prilozena... probao sam stavit pod video --> error mode sve ponudene opcije, isto tako i za zvuk,
probao sam i scanirat video file u potrazi za bad framovima, nasao ih je... izbrisao sam ih, al opet ista greska , pokrenem opet taj bad frame search pa mi nade bad framove na drugom mjestu, a nekad ih ne nade...
fileovi su capturani s tvtunera drito u Xvid, ali stariju verziju od ove s kojom pokusavam rekompresirati...
neki filovi mi se normalno obrade...
imam virtual dub mode 1.5.10.1
mozda koji program za popravit video file, probao sam vec asf, wmw repair (il kak se vec zove), te Video Repair... nista..
HELP ThnX
|