Citiraj:
Originally posted by RAK
Još i da stavite betonski blok oko noge pa bumo vidjeli.
Rak ne nosi notebook iz protesta. Narivli si tu kameru u ........
Costa mora nostiti fotić tako da se svi smijemo kakvo je smeće donesel. Inaće nije fora.
Mislim da bi meeting trebali organizirati Žderonje da to na nešto lići. Obratite na korijen rijeći opa bu vam bilo jasnije.
|
pardon. ali fakat pardon. kad god je neki žderomiting to je ili u zaprešiću ili unutar granica SFRŽ. mislim da to nije ok, jer onda ambasadori pri institucijama poput PCE (btw mislim da bi trebalo dodati ovu funkciju da bi se opravdalo moje Ž) ne mogu pohoditi takove skupštine. to nije u redu. mislim da bi trebalo to napravit na neutralnom teritoriju gdje se ljudi ne cijene samo prema veličini uzgojene podbradavične bačvice. Škemba ne čini čovjeka. Tolerancijom protiv anoreksije !
greater powers final waves (alcohol hypnosis +30, self) bat brotherhood (skip sleeping, -20 energy/night) misunderstanding jokes (demoralise +50 in 30ft radius) summon unknown female (demoralise +75 on target)
artifacts of choice tv remote (hibernate +20 on self) lounge chair (fortify sleeping +60 on self) linux (destabilise system +45 on target)
little is known about this dwarf. he is known to be active overnight and unpredictable. Cyrodiil citizens have witnessed him in a "thompson" tavern near his lair.
|