View Single Post
Staro 03.03.2008., 11:18   #2321
MisterM
1oo1 NooB

MisterM's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Citiraj:
Autor Nemir Pregled postova
Evo me nazad iz banke, i moja uplata za server uredno prosla 2 nada nakon uplate, uplata je bila 23-ćeg a u Bank of America su novci stigli 25-tog
A danas je 3.3 i ljudi iz LOWPINGS.net mi ne odgovaraju na emailove (ali ako bilo tko posalje email sa nekim pitanjem koje nije vezano tipa-di su moji nnovci, dobit ce odgovor, a mene ignoriraju)

njima je 1200kn valda malo. odnosno 200 i neš dolara.

ZATO MOLIM SVI KOJI SU POSLOVALI SA NJOMA DA MI SE JAVE PRIVATNOM PORUKOM DA MI EVENTUALNO DAJU KOJU KORISNU INFORMACIJU ILI SLICNO, ako nista bar iskustvo.

HVALA

Ček malo ajmo iz početka - na osnovu čega si uplatio lovu? Ako su ti kod reganja/kupnje dali nekakv račun onda bi u mailu trebao koristiti taj reference number.
Pitam te jer nisam baš siguran da oni kuže od koga je ta lova.
Da li si se regao na forum i pitao tamo recimo u presales rubrici?
Da li si slao upit na sales@lowpings.net ili support@lowpings.net ?

Moraš imati nekakav račun na osnovu kojeg si uplatio i taj račun bi trebao biti veza sa tvojim podacima.
Po meni - valjda je tako bilo - došao si na stranicu za kupnju, ispunio sve podatke (osobne, username, password, rcon password) i tražio bank transfer. Oni su onda izdali račun (bla bla plati u roku xy dana). Na osnovu toga računa si ti uplatio i sada nastaje problem.
Jel tako bilo?
Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment.
MisterM je offline   Reply With Quote