Citiraj:
Autor Nemir
Evo me nazad iz banke, i moja uplata za server uredno prosla 2 nada nakon uplate, uplata je bila 23-ćeg a u Bank of America su novci stigli 25-tog
A danas je 3.3 i ljudi iz LOWPINGS.net mi ne odgovaraju na emailove (ali ako bilo tko posalje email sa nekim pitanjem koje nije vezano tipa-di su moji nnovci, dobit ce odgovor, a mene ignoriraju)
njima je 1200kn valda malo. odnosno 200 i neš dolara.
ZATO MOLIM SVI KOJI SU POSLOVALI SA NJOMA DA MI SE JAVE PRIVATNOM PORUKOM DA MI EVENTUALNO DAJU KOJU KORISNU INFORMACIJU ILI SLICNO, ako nista bar iskustvo.
HVALA
|
Ček malo ajmo iz početka - na osnovu čega si uplatio lovu? Ako su ti kod reganja/kupnje dali nekakv račun onda bi u mailu trebao koristiti taj reference number.
Pitam te jer nisam baš siguran da oni kuže od koga je ta lova.
Da li si se regao na forum i pitao tamo recimo u presales rubrici?
Da li si slao upit na
sales@lowpings.net ili
support@lowpings.net ?
Moraš imati nekakav račun na osnovu kojeg si uplatio i taj račun bi trebao biti veza sa tvojim podacima.
Po meni - valjda je tako bilo - došao si na stranicu za kupnju, ispunio sve podatke (osobne, username, password, rcon password) i tražio bank transfer. Oni su onda izdali račun (bla bla plati u roku xy dana). Na osnovu toga računa si ti uplatio i sada nastaje problem.
Jel tako bilo?