View Single Post
Staro 03.03.2008., 09:35   #177
gnomisa
Registered User
Moj komp

gnomisa's Avatar

Datum registracije: Feb 2003
Citiraj:
Autor yedwy Pregled postova
Ne tebi sam samo usput napisao da nemreš gledati isplativo/neisplativo jer je cjelo gejmanje neisplativo, tebi je limit 1500kn i o je sasma ok, digo mi je živac gnomiša koji pokušava svoje misšljenje progurat kao opći zakon i neizravno pokušava reć da smo svi koji smo platili preko 1500kn grafu budale itd...

I kakti samo bogati tate (tm) ti to omogućavaju, guess what zadnji komp koji je meni stari kupio bio je 486ica, iza toga mi je samo jednom dao lovu za komponentu i to za monitor jer je stari riknuo i trebao mi je novi hitno, sve ostalo i to ponavljam sve ostalo sam kupio od love koju sam zaradio, i to ko student, da ne spominjem da su knjige za phax pojele 2-2.5 soma godišnje koje sam istoo mahom ja plaćao od onoga kaj sam zaradio, tako da bolje da me ne vuče za neki organ...
bestidno lažeš...al nema veze...vratimo se na topic..dakle best buy do 2400kn je 8800GT + par večerica za kasnovečenju ševu sa nekom curom...ako si harware geek ili premlad da se možeš pohvaliti da te osim hardveraja zanimaju i curice onda uštedi roditeljima 700-800 kn..ako im pak nije bitno uzmi gtx u sli
gnomisa je offline