View Single Post
Staro 03.03.2008., 08:57   #1
marinela.s
Registered User

Datum registracije: Apr 2007
Koju konfiguraciju odabrati?

Dečki, ajde malo pomozite.

nemam pojma o konfiguracijama ni računalima, osim što se njima znam služiti.

Kupila bih novo računalo koje bi uglavnom služilo za rad kod kuće (uglavnom word i excel), internet, gledanje filmića, prženje DVD-a i igranje.
Imam dvije curice u dobi od 5 godina, pa možete pretpostaviti kakve igrice su u pitanju, znači ništa zahtijevno (pretpostavljam).
E sad, u HG spotu sam našla par gotovih konfiguracija koje mi cijenom odgovaraju ali ne znam šta da odaberem.

Uglavnom, htjela bih nešto što se vremenom može nadograđivati ako bude potrebno, pa molim savjet, što od ovoga se isplati za navedene cijene, ili ako netko ima volje da mi složi neku konfiguraciju bez windowsa iz HG spota oko 4000 kn.

1.
4.199,00 kn

PC računalo HGspotSP NERON V X2
Procesor: Athlon 64 X2 4000+ - Memorija: 1 GB DDR2 - Tvrdi disk: HDD 160 GB Serial ATA II - Grafika: GeForce 7200 GS - Optički uređaj: DVD±RW - Periferije: miš, tipkovnica, zvučnici - Kućište: Midi Tower 400W - Ostalo:TV Tuner + 17" LCD BENQ monitor + poklon MS igrica i MS Encarta

2.
4.199,00 kn

PC računalo HGspotSP PLUS II
Procesor: Intel® Pentium® Dual Core Procesor E2140 1,6 GHz - Memorija: 1GB DDR2 - Tvrdi disk: 160GB SATA-II - Periferije: miš, tipkovnica, zvučnici - Optički uređaj: DVD+/-RW - Grafika: ATI Radeon X1550 256 MB - Monitor: 19'' BENQ - OS: Windows XP Home Edition - Ostalo: poklon MS Auto-karta Europe i BITDEFENDER Internet Security 2008

3.
3799,00 kn

PC računalo HGspotSP PREMIUM II
Procesor: AMD Athlon 64 X2 4400+, 2300 MHz - Memorija: 1 GB DDR2 - Tvrdi disk: HDD 250 GB Serial ATA II - Grafika: GeForce 8500 GT, 256 MB, tv-out, DVI - Optički uređaj: DVD±RW - Periferije: miš, tipkovnica, zvučnici Trust 2.1 - Kućište: Midi Tower 400W - Ostalo:TV Tuner + poklon slušalice s mikrofonom i Web Cam - OS: Windows XP Home Edition

4.4000 kn - ovaj je iz feniksa
marinela.s je offline   Reply With Quote