View Single Post
Staro 03.03.2008., 08:37   #7
Bubba
E Pluribus UNIX
Moj komp

Bubba's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
Citiraj:
Autor marko_1 Pregled postova
Buduci da u Karlovcu nis nema trebao bi ici u zg na pripreme za upis na fax, trenutno u glavi imam TVZ-Racunalstvo i nesto ambicioznije FSB-Strojarstvo, jel prekasno za pripreme ili se jos primaju polaznici, tko to drzi uopce sve me zanima ???
Nikakve pripreme ti nece pomoci ako nisi spreman sam uzeti zadatke i vjezbati. No imaj na umu da je prijemni, de facto, ne moras "rjesavati", nego samo zaokruzivati, sto je *ogromna* prednost kod algebarskih izraza (uvrstis pogodan broj i provjeris rjesenja) i slicnih zadataka, a pomaze i drugdje, kada su neka rjesenja ocito pogresna. Pokusaj naci nekoga tko ce ti dati uvid u neke zgodne, brze i prakticne matematicke metode (Gauss-Jordanova eliminacija, Sarussovo pravilo (ovo ti moze pomoci kod sustava linearnih jednadzbi) Ferrarijeva metoda, Cardanova metoda (ovo ti moze pomoci kod polinoma, tj. kubicnih i kvadricnih funkcija), parcijalni razlomci (korisno kod svih algebarskih izraza) i slicno; ergo, mozda ti ne bi bilo lose uzeti par sati s nekime tko se bavi prijemnima i zna pokazati fore i forice koje bodove (citaj: manje love za platiti godinu) znace.

Programer
Rok od dva mjeseca u stvari znači četiri, ali nikako ispod šest.
Bubba je offline   Reply With Quote