View Single Post
Staro 02.03.2008., 23:51   #1
dejanbinladen
konjpjukter

Datum registracije: Oct 2007
Blackcell 2 iliti server :D

Evo ovo je moj "prvi ozbiljniji" modding kucista ukratko cu dodavat slike kako budem radio pa su svake preporuke itekako dobrodosle.
Konfa koja bi trebala ici unutra bih trebala biti jaca od one "Moj komp"
Inace BLACKCELL se trenutno nalazi u AHC-Y2 kucistu u kojem bi trebalo i ostat ....

Big tower je Macase KA C80 kojeg sam kupio na grupi za 80kn u jako losem stanju, gospodin ga je htio bacit pa reko ja cu nesto iskemijat

Unutra bih vjerojatno islo home made vodeno to jos vidim kasnije, blokovi su u tokariji al nemam rakije da pozurim

Pleksiglas sam uzeo u baumaxu slomljen komad 1x1m pa je bio 50% popust cca. 75kn s popustom

Lak akrilni crni je iz peveca 17,00kn al dosta dobar cini mi se
sprico sam direktno na kuciste bez primera jedino cu na plasticne dijelove stavljat primer al jucer ga nije bilo i preko bi trebala crvena neka tema....

Ajmo na slike zasada

Ovako je izgledalo kad sam dobio povratni mail od choeka

Evo lak

Rastavljeno THE BEGINNING

Bacanje podloge -

Evo grubo je gotovo limarija i ostalo inace osla je cijela sajba male flexe

Inace neznam jesam napisao al na stranice ide pleksi, trebao je i gore ali zbog tehnickih nemogucnosti hard nije stao pa nije iso ni pleksi

Nastavak sljedi ....

Evo sitgo sam iz grada i donio primer i crveni lak takodjer i ljepljivu traku dvostranu iz peeveca njajacu al sam pijan pa se javim kasnije

Nastavak

evo napokon sam uhvatio slobodno da zavrsavam ovo kuciste pa evo malo novih slikica pa javite dojmove

inace stranice sam isto zavrsio ali pleksi je doso par mm preblizu rubovima tako da se nemoze uklopit to cu nadam se sutra rjesit.

slikice

NASTVAK SLJEDI

Zadnje izmijenjeno od: dejanbinladen. 08.03.2008. u 23:37.
dejanbinladen je offline   Reply With Quote