Tema: Zdrava Hrana
View Single Post
Staro 02.03.2008., 15:50   #172
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Datum registracije: Apr 2003
Citiraj:
Autor flajpan Pregled postova
Slažem se s tobom u potpunosti - ja sam nedavno odlučio počet živjet zdravije nego dosad (i već vidim rezultate). Čak idem na edukacije i seminare o prehrani (nutricionisti).

Onda si sigurno čuo za Herbalife - ostali vjerojatno nisu jer nisu uopće reagirali kad sam ih gore spomenuo. Mislim da je to jedna od vodećih nutricionističkih kompanija u svijetu, sa milijunima zadovoljnih korisnika.

Kad sam prvi put čuo za njih bio sam pomalo skeptičan -a kad sam vidio rezultate, nisam mogao vjerovati da se to može napraviti samo zdravom prehranom. Uglavnom, ako je bilo dobro za Natašu Vezmar-Novak, koja i danas koristi njihove proizvode kao i Filip Grgić, onda će biti dobro i za mene (i je!).

Imaju detaljno razrađene i prilagođene programe svima - onima koji žele izgubit i više ne vratiti kilograme, zatim za ljude sa raznim bolestima (a za 70% njih je uzrok nezdrava i kriva prehrana) i pogotovo za aktivne sportaše - čak LA Galaxy i David Beckham jedu/piju njihove proizvode.
Jesam,no ja koristim baš BB proizvode...Dymatize Elite Whey protein,Labrada Cee (creatine ethy ester),od inkospora maltodextrin,glutamin također od labrade....uglavnom,od svega što mi treba sam tražio u obliku najboljeg konačnog proizvoda...toga se držim već 3 godine,osim što je CEE došao na tržište prije cca 2g.eh da,aminokiseline također dymatize