Tema: Zdrava Hrana
View Single Post
Staro 02.03.2008., 15:22   #169
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Datum registracije: Apr 2003
Citiraj:
Autor Fatal Error Pregled postova
Vezano za sve te aditive, IMHO su velika glupost i otrov. Tvoje tijelo je tvoj hram i ne trebaju mu takva nja-sra...
educiraj se malo o onom što komentiraš i što izjavljuješ

bjelančevine,ugljikohidrati (šečer!) i aminokiseline su otrov?kreatin je otrov?

ne,sve što ekipa pije su najčišći proteini najviše biološke vrijednosti!

ugljikohidrati također...tu se nema šta reć,šečeri

a kreatin,jesi li ikada dao mokraću na analizu i primjetio da je kreatin esencijalna materija koja je sastavni dio organizma,bez kojeg srce i mozak ne mogu funkcionirati?

aminokiseline ne trebam ni spominjat?još je njih preporučljivo uzimati u obliku suplemenata jer ih organizam nije u stanju proizvest,a s obzirom na kvalitetu namirnica,definitivno nedostaju svima,a bez dušika koje aminokiseline sadrže nemoguća je biosinteza stanica mišičnog tkiva,vezivanje peptida i proteina

ukratko,svi oni koji ih koriste samo drže do svog zdravlja i vlastite fizičke konstitucije

u moru nepravilne ishrane,nezdrave hrane i neurednog života,danas to nije moguće bez suplemenata koji nadoknađuju sve ono što se izgubilo tokom stoljeća gubljenjem kvalitete namirnica zbog zagađenja i nepovoljnih klimatskih uvjeta,a potrebe ljudskog organizma rastu

i jedno upozorenje,istina je da nisu svi proizvodi jednako kvalitetno obrađeni,pa samim time i ne djeluju jednako povoljno na organizam,ima na stotine proizvođača suplemenata i ja se držim samo njih 5-6,za koje sam siguran da su kvalitetni i priznati od strane svjetske zdravstvene organizacije,koje dokazano rade točno ono što našem tijelu treba...no,ni kod jeftinih proteina nema negativnih utjecaja već ih organizam samo "izbaci" u obliku,znamo čega već.No,bitno je da ne djeluju nepovoljno,već ih organizam uopće ne iskorištava.